Je ziet de wereld niet zoals deze is maar zoals je zelf bent

Virtuele coaching: Gedragsstijlen met DISC

DISC is een praktisch en toegankelijk kleurenmodel dat je inzicht geeft in jezelf en anderen. Leer je eigen persoonlijke profiel kennen, vergroot je effectiviteit en verbeter je samenwerking met anderen.

Schrijf je direct in

Leer je eigen gedrag kennen en succesvol inspelen op het gedrag van anderen.

De DISC-gedragsanalyse kent een viertal kleuren. Iedereen heeft alle vier die kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft jouw unieke persoonlijkheid weer. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je denkt, voelt, reageert en handelt. Daarbij wordt het unieke onderscheid gemaakt tussen je meest natuurlijke zelf en het gedrag dat je laat zien omdat je van mening bent dat je omgeving daar om vraagt.

Jouw voorkeurskleuren worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Jouw DISC-profiel wordt persoonlijk met je nabesproken door één van de gecertificeerde DISC-coaches in de door jou gewenste taal. Dit gebeurt op een moment overdag, ’s avonds of in het weekend. Nadat het moment met je coach is afgestemd, ontvang je een uitnodigingslink voor een video-call.

Tijdens het persoonlijke gesprek met jouw DISC-coach is er alle gelegenheid om zaken te onderzoeken en aan te pakken. Zo maak je werk van de persoonlijke en professionele groei die je wilt realiseren.

Na de één-op-één sessie volg je via de digitale leeromgeving een module die je meer inzicht geeft in de DISC-kleuren. Zo kun je gemakkelijker het gedrag bij anderen herkennen en er succesvol op inspelen.

Tijdens een tweede virtuele sessie oefen je praktisch op het herkennen van en inspelen op gedrag van anderen. Je leert de communicatie do’s and don’ts kennen, je invloed vergroten en om te gaan met weerstand en andere ‘lastige’ situaties op een manier die bij jou past. Tijdens deze virtuele oefensessie staan jouw gedrag en communicatiestijl in je dagelijkse praktijk centraal en neem je deel aan inspirerende, interactieve oefeningen. Daardoor ben je na afloop van deze virtuele coaching nog beter in staat om met zelfvertrouwen en impact de relatie aan te gaan met anderen. Dit op een manier die goed is voor zowel jou, je organisatie als je gesprekspartners.

Download de DISC voorbeeldrapportage

Deze training is ook klassikaal te volgen.

Voor deze virtuele training investeer je € 685,-. Dit bedrag is inclusief DISC gedragsanalyse, de persoonlijke nabespreking, e-learning en de videosessie.

De data worden in onderling overleg met u vastgesteld.
We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.