Wensen zijn voorgevoelens van wat we daadwerkelijk in staat zijn te realiseren

Johann Wolfgang von Goeth

Iluska Adriaansens

Mijn passie

Mensen in beweging krijgen. Daar ligt mijn passie. Dat doe ik door een persoonlijke, positief confronterende aanpak met veel oog en oor voor ‘veiligheid en plezier’. Daar hoort spiegelen bij. Deelnemers ontvangen van mij feedback die de spijker op zijn kop slaat. Met behulp van creatieve en verbindende werkvormen reik ik praktische handreikingen aan en laat ik mijn deelnemers ervaren waar eventueel belemmerende overtuigingen en weerstand zitten. Het resultaat is dat ze met nog meer zelfvertrouwen stappen in hun professionele ontwikkeling kunnen zetten. Een aanpak die in beweging brengt.

Mijn expertise

Als gecertificeerd Feedback trainer en coach werk ik aan het vergroten van persoonlijke en professionele effectiviteit. Bewustwording van effectief en ineffectief gedrag maakt dat professionals nog betere resultaten boeken en betere teamplayers worden. Ervaring in de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg met een warme belangstelling voor MKB, onderwijs en productieomgevingen. Wat anderen over mij zeggen: Met een warme, persoonlijke aanpak inspireert zij haar omgeving om in beweging te komen. Zij kan de persoonlijke talenten en kwaliteiten bij haar deelnemers vertalen naar praktische competenties en carrière kansen.
Bij de loopbaancoaching leg ik de nadruk op de zoektocht naar werk dat aansluit bij wie je van nature bent én waar de kansen liggen op de arbeidsmarkt. Ik begeleid (als NOLOC geregistreerd loopbaancoach) en adviseer professionals bij hun loopbaankeuzes, maar ook bij vrijwillige en verplichte mobiliteit. Die begeleiding bestaat uit loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij weet ik vooral bij mijn deelnemers de brug te slaan tussen inhoud en gevoel.

Mijn stijl

Nieuwsgierig, creatief, goed kunnen luisteren, samenvatten en doorvragen, sterk gericht op persoonlijke ontwikkeling, resultaatgericht en enthousiasmerend.

Mijn achtergrond

Alles wat je aandacht geeft groeit.
Als bedrijfskundige heb ik jarenlang gewerkt in de zakelijke dienstverlening als sales, marketing en productmanager. Daarna ben ik mij vooral gaan richten op recruitment, coaching en trainen. Sinds 2012 heb ik hier een definitieve keuze voor gemaakt en na een aantal jaren zelfstandig te hebben gewerkt heb ik mij met plezier aangesloten bij Feedback Training & Consulting.