Het doel van begeleiden is dat men versteld staat van de eigen prestaties in plaats van overweldigd te worden door de trainer, coach of consultant.

Bob Pike

Trainer, coach, consultant en adviseur

Functieomschrijving

Ligt je passie bij het vak van coach, consultant of trainer? Begeleid je graag organisaties, groepen of individuen bij hun ontwikkeling? Ben je in staat om vanuit je resultaatgerichtheid zelfstandig opdrachten te acquireren en deze te vertalen naar maatwerkontwikkelprogramma's? Wil je als zelfstandig ondernemer werken? Kies dan voor een toekomst bij Feedback-Foresight, want wij zijn op zoek naar een professionele trainers, coaches, consultants en adviseurs.

We zijn onder andere op zoek naar collega’s die zich willen richten op teamontwikkeling, (agile) leiderschap en innovatie (in cross culturele contexten) en professionals met een focus op klantgerichtheid, zelforganisatie, (keten)samenwerking, innovatie, verkoop en accountmanagement. 

Feedback & Foresight vragen:

  • Een hbo of academisch werk- en denkniveau.
  • Een ondernemende manier van denken en doen.
  • Ambitie, enthousiasme, professionaliteit en diepgang.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een commerciële functie en/of managementfunctie of aantoonbare meerjarige ervaring binnen één van de gevraagde specialismen.

Feedback & Foresight bieden:

  • Een inspirerende en resultaatgerichte werkomgeving met aandacht voor mensen.
  • Sterke persoonlijke groei die start met een intensief opleidingstraject.
  • Ondersteuning en feedback op alle vlakken van het ondernemerschap en het gekozen specialisme.

Wanneer je onze passie voor ontwikkeling van mens en organisatie deelt en binnen één of meer van de specialismen aan de slag wilt gaan, mail dan vandaag nog je reactie met curriculum vitae en pasfoto naar info@feedbackconsulting.nl of info@foresightconsulting.nl.
Feedback Training & Foresight Consulting
Oudegracht 349 werf - 3511 PE Utrecht 
Kerkring 21 - 4791 HG Klundert
T: 0168-471769
W: www.feedbackconsulting.nl
W: www.foresightconsulting.nl

Bedrijfsprofiel

De Foresight – Feedback aanpak leidt tot duurzame ontwikkeling en structurele beweging op individueel, team- en organisatieniveau. Foresight Consulting richt zich daarbij met name op strategie-, organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Feedback Training & Coaching ondersteunt organisaties vooral bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag en resultaten van individuen en (agile) teams. Dit zowel door het bieden van maatwerkoplossingen als via open inschrijvingsprogramma’s.

Klanten kiezen voor onze innovatieve en impactvolle programma’s omdat we in staat zijn om hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden. Dat is dan ook onze passie.

Kijk voor meer informatie op www.feedbacktraining.nl en www.foresightconsulting.nl.

Solliciteer direct

Velden met * zijn verplicht.

Deze veiligheidsvraag bewijst dat je geen robot bent.