Men gaat op reis om thuis te komen.

Lin Yutang

Online training: Feedback vragen, geven en ontvangen

Schrijf je direct in

De aanpak

  • De training start met een korte inspirerende e-learning waarin je de praktische ins en outs rondom het vragen, geven en ontvangen van feedback ontvangt.
  • Tijdens drie sessies van anderhalf uur oefen je op situaties die jij in de praktijk tegenkomt. De online trainer heeft via een videoverbinding contact met jou en de andere deelnemers en ondersteunt je bij het realiseren van je leerdoelen.
  • In virtuele break-out rooms ga je regelmatig in groepjes uit elkaar om opdrachten uit te voeren en te oefenen. Door de feedback die je aan de andere deelnemers vraagt, werk je aan zowel je eigen persoonlijke en professionele groei als aan die van anderen.

Wat heb je nodig?

  • Een rustige ruimte waarin je vanachter een computer met webcam en een goede internetverbinding contact kunt maken.
  • Geluid. Een headset is daarbij handig maar niet noodzakelijk.
  • Eén e-mailadres waarop je de inloginstructie ontvangt voor de e-learning en voor het meeting platform waar je de trainer en de andere deelnemers ontmoet.

Data

Dit programma start wekelijks. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

Deze training in het kort

Je bent geoefend in het geven van feedback die je gesprekspartner ook gemakkelijk van je accepteert. Hoe je hier een goed begin mee maakt en hoe je deze vaardigheden toepast leer je in de online training Feedback geven en ontvangen. Daarnaast leer je zelf hoe je feedback kunt vragen en ontvangen.

 

 

 

 

 

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie