Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden.

Online training: Persoonlijke effectiviteit op een manier die bij je past

Schrijf je direct in

De aanpak

  • De training start met een inspirerende e-learning. Daarin krijg je een goed beeld van de factoren die je in staat stellen om het beste uit jezelf te halen. Door aan de slag te gaan met het managen van je ontwikkelpunten, realiseer je persoonlijke en professionele groei. Je wordt nog effectiever en ervaart meer werkgeluk.  
  • Tijdens vijf sessies van anderhalf uur krijg je een beter beeld van je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Vanuit dit zelfinzicht leer je te bouwen aan effectievere relaties en het realiseren van je doelstellingen. De online trainer heeft via een videoverbinding contact met jou en de andere deelnemers en ondersteunt je bij het realiseren van je leerdoelen.
  • In virtuele break-out rooms ga je regelmatig in groepjes uit elkaar om opdrachten uit te voeren en te oefenen. Zo werk je aan je eigen toekomst.

Wat heb je nodig?

  • Een rustige ruimte waarin je vanachter een computer met webcam en een goede internetverbinding contact kunt maken.
  • Geluid. Een headset is daarbij handig maar niet noodzakelijk.
  • Eén e-mailadres waarop je de inloginstructie ontvangt voor de e-learning en voor het meeting platform waar je de trainer en de andere deelnemers ontmoet.

Data

Dit programma start regelmatig. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

De training in het kort

Om gericht te kunnen groeien in je persoonlijke effectiviteit, leer je eerst je eigen gedrag beter kennen en wat dat betekent voor hoe je overkomt op anderen. Om jouw kwaliteiten vervolgens optimaal te kunnen inzetten, bepalen we samen welke vaardigheden je daarvoor nog verder wilt ontwikkelen. De ervaring leert dat er soms nog blokkades zijn die ervoor zorgen dat je nog niet dat inzet wat past bij de talenten die je in huis hebt. Ook daarmee ga je aan de slag. Je boekt zo de nodige overwinningen op jezelf waarmee je de beste versie van jezelf wordt.

Deze training is ook klassikaal in open inschrijvings- of maatwerkverband te volgen.

 

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie