It is not the brains that matter most, but that which guides them.

Fyodor Dostoyevsky

Personal power

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker. (Karl Gustav Jung)
Jezelf leren kennen is een ontdekkingsreis die de nodige ontspanning én inspanning vergt. Durf je te kijken naar jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen?

Schrijf je direct in

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker. (Karl Gustav Jung)
Jezelf leren kennen is een ontdekkingsreis die de nodige ontspanning én inspanning vergt. Durf je te kijken naar jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen? Ben je bereid tot zelfreflectie? Wat kom je tegen en hoe ga je hiermee om? Waar kom je vandaan en waar wil je heen? Hoe ziet jouw ontdekkingsreis eruit? Richting geven aan je leven en inzicht krijgen in je gedachten en gevoelens zijn belangrijke factoren wanneer we kijken naar persoonlijke leiderschap. Inzicht hebben in deze factoren maakt dat je de juiste keuzes kunt maken en het effect van je eigen gedrag en communicatie beter gaat begrijpen en beter kunt inzetten.

Wat levert deze training jou op?

Tijdens de verdiepingstraining Personal power vergroot je het inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet. Je komt meer in je
eigen kracht te staan en vindt balans vanuit zelfvertrouwen. Je bent beter in
staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Door je meer bewust te zijn van jezelf ben je beter in staat om je doelen uit te dragen en te bereiken. Jouw persoonlijk leiderschap is je sleutel voor je succes, resultaat en plezier in alle contexten.

Onderwerpen 

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens de training:

 • Wat zijn je drijfveren en wat zijn de effecten hiervan op jezelf en op anderen?
 • Wat is je visie over je eigen toekomst?
 • Hoe zien je persoonlijke doelen eruit?
 • Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen?
 • Welke keuzes maak je in het verlengde van je persoonlijke doelen?
 • Hoe kun je de effectiviteit van je eigen gedrag vergroten?
 • Hoe ga je om met weerstanden van jezelf en bij anderen?
 • Welke dilemma’s kom je tegen en hoe pak je ze aan?
 • Wat zijn je belemmerende overtuigingen en hoe zet je die om?
 • Hoe ziet jouw persoonlijke ontwikkelingsplan eruit?
 • Hoe ga je hiermee aan de slag, als leider van je eigen leven?

Dit is een blended training. Kennis en inzichten rondom de onderwerpen van deze training worden vooraf, tijdens en na de training beschikbaar gesteld via de digitale leeromgeving van Feedback Training & Consulting. Doordat kennis en inzichten vooraf en tussentijds worden opgedaan is er tijdens de trainingsdagen meer tijd om de vertaalslag naar de eigen situatie en de praktijk te maken. Hierdoor wordt een nog beter (leer)resultaat behaald.

Verankering 

Via de digitale leeromgeving krijg je de theoretische kennis aangereikt en inzichten rondom persoonlijk leiderschap. Je ontvangt handige checklists die je in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

 

Prijs open inschrijving 

Voor deze tweedaagse open inschrijvingstraining investeer je € 990,-. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief materiaalkosten en verzorging.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback Training & Consulting maakt graag een voorstel.

 

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 1.197,90. Met € 1.000,- STAP-subsidie wordt de investering voor deze training € 197,90

De data worden in onderling overleg met u vastgesteld.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie