Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.

Persoonlijk leiderschap

Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf. Het is een ontdekkingsreis die de nodige inspanning vergt. Het is ook een vaardigheid te leren hoe je eigen gedrag eruitziet, wat het effect ervan is op anderen en hoe je je eigen talenten verder kunt ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Tijdens de training Persoonlijk leiderschap leer je hoe je je deze vaardigheid eigen kunt maken. 

Schrijf je direct in

Weet je al waar je heen wilt op je ontdekkingsreis?

Jezelf goed leren kennen is een ontdekkingsreis die de nodige inspanning vergt. Tijdens de training Persoonlijke leiderschap vergroot je het inzicht in je eigen drijfveren, gedrag en communicatie. Je gaat je gedrag en je gevoelens beter begrijpen en inzetten in het verlengde van je persoonlijke doelen.

Wat levert de training jou op?

Na de training heb je meer inzicht gekregen in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet. Je bent beter in staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Door je meer bewust te zijn van jezelf, ben je ook beter in staat om je invloed op anderen te vergroten. In de training doe je kennis, vaardigheden en bewustwording van jezelf op, belangrijke fundamenten voor je verdere persoonlijke en professionele groei.

Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Onderwerpen

Tijdens de training komen ondermeer de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat zijn je drijfveren en wat zijn de effecten hiervan op jezelf en op anderen?
 • Wat is je visie over je eigen toekomst?
 • Hoe zien je persoonlijke doelen eruit?
 • Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen?
 • Welke keuzes maak je in het verlengde van je persoonlijke doelen?
 • Hoe kun je de effectiviteit van je eigen gedrag vergroten?
 • Hoe ga je om met weerstanden van jezelf en bij anderen?
 • Welke dilemma’s kom je tegen en hoe pak je ze aan?
 • Wat zijn je belemmerende overtuigingen en hoe zet je die om?
 • Hoe ziet jouw persoonlijke ontwikkelingsplan eruit?
 • Hoe ga je hiermee aan de slag, als leider van je eigen leven?


Wil je meer weten over de onderwerpen die hierboven worden genoemd of zie jij jouw onderwerp(en) hier niet bij staan? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en gericht advies.

Dit is een blended training. Kennis en inzichten rondom de onderwerpen van deze training worden vooraf, tijdens en na de training beschikbaar gesteld via de digitale leeromgeving van Feedback Training & Consulting. Doordat kennis en inzichten vooraf en tussentijds worden opgedaan is er tijdens de trainingsdagen meer tijd om de vertaalslag naar de eigen situatie en de praktijk te maken. Hierdoor wordt een nog beter (leer)resultaat behaald.

Verankering

Je krijgt grip op je persoonlijke en professionele leven door zelf de verantwoordelijkheid te nemen. De enige persoon die je moet leren managen, dat ben je zelf. Hoe je dat doet leer je mede dankzij deze leerdoelen en middelen:

 • je persoonlijke gedrags- en drijfverenanalyse gaat vooraf aan de training 
 • je stelt je eigen doelen
 • je komt meer in je eigen kracht te staan
 • je vindt balans vanuit zelfvertrouwen
 • je ontvangt een handboek met alle behandelde theorie
 • je stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op tijdens de training, dit kun je als leidraad kunt gebruiken om je doelen te realiseren.

 

Prijs open inschrijving

De prijs voor de zesdaagse open inschrijvingstraining Persoonlijk leiderschap bedraagt € 3.235,-. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief materiaalkosten (waaronder een gedrags- en drijfverenanalyse), telefonische intake en verzorging.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback maakt graag een voorstel.

Klik op 'Direct inschrijven' of vraag eerst meer informatie op door op 'Gesprek met adviseur' te klikken.

 

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 3.914,35. Met € 1.000,- STAP-subsidie wordt de investering voor deze training € 2.914,35

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie