Het doel van begeleiden is dat men versteld staat van de eigen prestaties in plaats van overweldigd te worden door de trainer, coach of consultant.

Bob Pike

Team- en organisatiecoach

Functieomschrijving

Heb je passie voor het ontwikkelen en begeleiden van teams en organisaties? Ben je resultaatgericht en wil je werken vanuit zelfstandig ondernemerschap? Wil je groeien en/of jezelf verder ontwikkelen tot de begeleider die teams, organisaties en andere samenwerkingsverbanden naar succes leidt? Kies dan voor een toekomst bij Feedback Training & Consulting B.V. Want wij zijn op zoek naar betrokken collega’s die teams en organisaties ondersteunen in hun doorontwikkeling.

Wie zijn wij?

Bij Feedback zijn we continu op zoek naar de meest innovatieve en duurzame oplossingen met de grootste impact op individueel, team- en organisatieniveau. Dat doen wij op onze eigen, unieke en verfrissende wijze en altijd in co-creatie met de klant en met collega’s. We overbruggen en benutten (culturele) diversiteit en werken samen met onze deelnemers aan groei en verbetering. 

Feedback biedt:

  • Een inspirerende en resultaatgerichte werkomgeving met aandacht voor mensen, ideeën en diversiteit. Dit zowel vanuit fulltime ondernemerschap als in combinatie met een functie in loondienst.
  • Sterke persoonlijke groei die start met een diepgaand opleidingstraject. Een traject waarin jouw leerdoelen centraal staan en we aansluiten bij de ervaring die je hebt.
  • Programma’s met een bijbehorende projectorganisatie waarmee organisatiebrede ontwikkeltrajecten succesvol samen met de klant zijn in te richten en uit te voeren. Trajecten die vaak een langere periode beslaan waardoor we meetbare verbeteringen weten te realiseren.
  • Een unieke aanpak waarbij we onder andere teams als het hart van organisaties zien. Vanuit die teams richten we ons op integrale vraagstukken die vragen om samenwerking over de teamgrenzen heen. Leiderschapsontwikkeling ligt in het verlengde van dat waarmee reguliere en opgaveteams hun doelen weten te realiseren. En bij de ontwikkeling van teamleden richten we ons op talentontwikkeling die bijdraagt aan de team- en organisatiedoelen en het werkplezier.
  • Ondersteuning en feedback op alle vlakken van het ondernemerschap, vakmanschap en jouw gekozen specialisme.
  • Een netwerk van collega’s die graag samen met jou werken aan uitdagende klantprojecten.

Feedback vraagt:

  • Minimaal twee jaar ervaring en een hbo of academisch werk- en denkniveau.
  • Een ondernemende manier van denken en doen.
  • Ambitie, enthousiasme, professionaliteit en diepgang van waaruit je praktisch wilt samenwerken met andere professionals en klante.

Deel jij onze passie voor team-, organisatie- en individuele ontwikkeling en wil je graag samen met collega’s van betekenis zijn voor klanten? Mail dan vandaag nog je motivatie of een introductiefilmpje en je curriculum vitae met pasfoto naar info@feedbackconsulting.nl. Als je liever de digitale route kiest, deel dan de link van je LinkedIn-profiel. Wij maken graag kennis met jou.

Feedback Training & Consulting en Fluent Teams
Oudegracht 349 werf - 3511 PE Utrecht 
Kerkring 21 - 4791 HG Klundert
T: 0168-471769
W: www.feedbackconsulting.nl
W: www.fluentteams.nl

Solliciteer direct

Velden met * zijn verplicht.

Deze veiligheidsvraag bewijst dat je geen robot bent.