Feedback laat je groeien

Jezelf kunnen zijn in elke rol die je vervult. Wie wil dat niet? Van daaruit kun je bouwen aan effectieve relaties om vervolgens samen doelen te realiseren. Kortom, wij geloven er in dat vanuit verbinding met jezelf, je je kunt verbinden met anderen en met de doelstellingen van je organisatie. Het proces van ontdekken en groeien vanuit verbinding ondersteunen wij graag op individueel, team- en organisatieniveau. 

De juiste training of aanpak vinden kan een hele zoektocht zijn. Onze trainers en coaches staan dagelijks voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvend adviesgesprek met je te voeren. 

Wil je een adviesgesprek of meer weten? Vul dan nu het formulier in of neem dan nu contact op

 

 

 

 

Wat we doen

Feedback Training & Consulting richt zich op individuele, team- en organisatieontwikkeling. Maak kennis met de maatwerkmogelijkheden en de open inschrijvingstrainingen.

Wie we zijn

Een team van specialisten
Het team van Feedback

Wat we samen hebben bereikt

De training Creatief denken en doen helpt je om buiten de kaders te denken. Het maakt je ook duidelijk dat het creatieve proces tijd vergt en je niet in een brainstorm van één uur tot vernieuwende ideeën komt.

Huub Wiegerink

Hoe kunnen we jou helpen?

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring en zijn gericht op het optimaal laten presteren van jou, je team en/of je organisatie.

  • Heb je vragen?

    Bel ons op
    +31 (0)168-471769
    of stuur een e-mail naar

  • Bekijk onze contactgegevens
Krijg meer inzicht in jezelf, je team of organisatie via metingen, assessmentinstrumenten, scans en gedragsanalyses. Van daaruit kun je je nog gerichter ontwikkelen.