One hand cannot applaud alone.

Teamontwikkeling

  1. Fluent teams

   Fluent teams hebben als kenmerk dat ze vanuit flow gedragen doelen realiseren. Binnen deze effectieve teams wisselen leiden en volgen zich af. Dit is afhankelijk van bij wie op welk moment de expertise ligt.

  2. Teamcoaching

   Als teamcoach ondersteun je een team in zijn ontwikkeling. Ontdek hoe toegewerkt kan worden naar een optimaal presterend team tijdens de training teamcoaching.

  3. Hybride werken

   Hoe haal je het beste uit twee werelden? Bij hybride werken combineren we de voordelen van het thuiswerken met de kracht van het elkaar treffen op kantoor.

  4. Teambuilding met Lego Serious Play

   Onder leiding van een gecertificeerde Lego Serious Play facilitator doorloop je de teamontwikkelingsfasen. Aan de hand van teamontwikkelingsvraagstukken die in jouw team spelen, bouw je modellen met een specifieke selectie LEGO steentjes.

  5. Vind je purpose

   Heb jij zicht op je purpose en handel je er naar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

  6. Teambuilding

   Haal op een effectieve, inspirerende en leuke manier het maximale uit jouw team. Vergroot het onderlinge vertrouwen, benut elkaars kwaliteiten, verbeter de communicatie en samenwerking en vergroot zo de sociale verbinding.

  7. Supervisie team

   Ieder team loopt wel eens tegen vraagstukken aan waarbij externe begeleiding een rol kan spelen om ineffectieve patronen versnelt en effectief te doorbreken.

  8. Team feedback sessies

   Groei in teamvolwassenheid en geeft het zelf organiserend vermogen van (agile) teams een boost met team feedback sessies.

  9. Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

   Herken je dat besluitvorming soms vastzit? Of proef je dat er dingen spelen binnen je team of organisatie die niet besproken worden? Leer een unieke manier van samenwerken kennen waarmee je op constructieve wijze ineffectieve patronen doorbreekt!

  10. MBTI, teamontwikkeling

   Om succes te bereiken is het van belang om inzicht te krijgen in je eigen voorkeursstijlen, die van anderen en wat dat betekent voor het team en de onderlinge samenwerking.

  11. Coachen van zorgteams

   Leer hoe je zorgteams effectief coacht zodat ze het gewenste eigenaarschap oppakken.