One hand cannot applaud alone.

Teamontwikkeling

Top 3

 1. 1

  Reboard: vergroot je slagkracht als team

  Wij mogen weer naar kantoor, maar waarschijnlijk niet allemaal tegelijk. Geef je team een kick-start en stel samen met ons een leuk en nuttig reboarding-programma op wat past bij de wensen, behoeften en doelstelling van het team.

 2. 2

  Succesvol samenwerken op afstand

  Hoe houd je de verbinding in deze tijd van soms (gedwongen) samenwerken op afstand (via webcam en online-platforms)? Door inzicht te krijgen in de succesfactoren van verbindend samenwerken en dit samen met je teamgenoten op jullie manier in te richten.

 3. 3

  Fluent teams

  Fluent teams hebben als kenmerk dat ze vanuit flow gedragen doelen realiseren. Binnen deze effectieve teams wisselen leiden en volgen zich af. Dit is afhankelijk van bij wie op welk moment de expertise ligt.

Trainingen

 1. Hybride werken

  Hoe haal je het beste uit twee werelden? Bij hybride werken combineren we de voordelen van het thuiswerken met de kracht van het elkaar treffen op kantoor.

 2. Teambuilding met Lego Serious Play

  Onder leiding van een gecertificeerde Lego Serious Play facilitator doorloop je de teamontwikkelingsfasen. Aan de hand van teamontwikkelingsvraagstukken die in jouw team spelen, bouw je modellen met een specifieke selectie LEGO steentjes.

 3. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je er naar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 4. Teambuilding

  Haal op een effectieve, inspirerende en leuke manier het maximale uit jouw team. Vergroot het onderlinge vertrouwen, benut elkaars kwaliteiten, verbeter de communicatie en samenwerking en vergroot zo de sociale verbinding.

 5. Supervisie team

  Ieder team loopt wel eens tegen vraagstukken aan waarbij externe begeleiding een rol kan spelen om ineffectieve patronen versnelt en effectief te doorbreken.

 6. Team feedback sessies

  Groei in teamvolwassenheid en geeft het zelf organiserend vermogen van (agile) teams een boost met team feedback sessies.

 7. Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

  Een praktische aanpak voor iedereen die werkt met of in groepen.

 8. MBTI, teamontwikkeling

  Om succes te bereiken is het van belang om inzicht te krijgen in je eigen voorkeursstijlen, die van anderen en wat dat betekent voor het team en de onderlinge samenwerking.

 9. Coachen van zorgteams

  Leer hoe je zorgteams effectief coacht zodat ze het gewenste eigenaarschap oppakken.