Succes is een reis, en niet een bestemming.

Learning weeks en ontwikkeldagen

Geef je organisatie, je team of jezelf een opleidingsboost. Kies uit inspirerende workshops van ongeveer anderhalf uur. Over de diverse mogelijkheden informeren we je graag. Sommige organisaties kiezen voor een week lang de keuze uit drie workshops per dag, andere plannen elk kwartaal een ontwikkeldag met een inspirerende spreker, aandacht voor verbindende teamactiviteiten en parallelworkshops voor de medewerkers. Of ze kiezen voor een summer- of winterschool. Weer andere organisaties sluiten aan bij de learningweeks die Feedback organiseert. Voorbeelden van workshops waar onze klanten voor kiezen, vind je hieronder. We kijken uit naar het samen met jou organiseren van aansprekende events.

Mogelijkheden maatwerk

Informeer naar de mogelijkheden om een passend aanbod te ontvangen:

 • Wanneer je als organisatie met meerdere personen wilt deelnemen aan de Learning Week
 • Wanneer je in de week een (eigen) aanvullend workshopaanbod wilt opnemen
 • Om tot de beste keuze uit het workshopoverzicht te komen

Onze leeradviseurs denken graag mee. Stuur een mail naar info@feedbackconsulting.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Workshops

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:
 1. Werk maken van werkgeluk

  "Wel eens uitgeprobeerd hoeveel lol er in je werk past?" (Loesje) Welke vijf pijlers dragen bij aan werkgeluk? Bij welke pijler ligt jouw kans op verdere groei? Op naar nog meer werkplezier voor jou en je collega’s!

 2. Effectiever communiceren met NLP

  De betekenis van een boodschap is de reactie die ze oproept! Vanuit de juiste intentie gesprekken voeren, vormt een basis voor effectief contact. Maak kennis met diverse technieken van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

 3. Online het verschil maken

  Online is er zoveel meer mogelijk dan je denkt om verbinding en impact te maken. Ervaar diverse werkvormen die werken en leer de mogelijkheden van het platform dat je gebruikt optimaal te benutten.

 4. Train de (online) trainer

  Hoe breng je een boodschap sterk over en sluit je aan bij de verschillende leerstijlen van je deelnemers? En hoe doe je dat interactief en houd je je deelnemers geboeid? Deze workshop geeft je een inkijk in de basis van het (online) trainen.

 5. Maak een fan van je klant

  Van je klant een fan maken. Wie wil dat niet?! Jouw klanten zijn bijzonder en dat voelen ze. Je weet ze te inspireren met jouw passie en service. Hoe dat eruitziet? Lebbis maakt het duidelijk!

 6. Resultaat- en klantgericht denken en doen

  De verwachtingen van je klant overtreffen en zo goede commerciële resultaten boeken. Dat kan. Welke kwaliteiten kenmerkt de man of vrouw die in de verkoop het verschil maakt? Hoe vergroot je je invloed in het klantcontact?

 7. Op afstand bouwen aan high performing teams

  High performing teams weten als geen ander ambitieuze doelen te realiseren. Hoe ze dat doen wordt ontsluierd in deze teamcoach workshop.

 8. Succesvol onderhandelen

  Succesvol onderhandelen met behoud van de relatie. Daar geloven wij in. De zeven meest praktische tips leer je kennen tijdens deze sessie. Sluit je aan?

 9. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je ernaar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 10. Reboard: vergroot je slagkracht als team

  In deze tijd volgen de veranderingen elkaar in snel tempo op. Eenieder van ons gaat daar anders mee om. En ieder team heeft andere uitdagingen.

 11. Authentiek leiderschap

  Blijf authentiek in tijden van anders werken! Wat wil jij bereiken als leider, wat zijn jouw normen en waarden, wat is jouw missie en hoe maak je die waar? En hoe kun je dichtbij jezelf blijven in deze tijden van verandering?

 12. Positief leiderschap in de praktijk

  Hoezo onzekere tijden? Hoezo gemis aan echt contact? De positieve leider ziet als geen ander wat er wel mogelijk is, hoe elk nadeel zijn voordeel heeft en hoe ongeacht de omstandigheden het beste uit zijn of haar team valt te halen.

 13. Fundamenten van leiderschap

  Als leidinggevende wil je jouw rol inspirerend en goed invullen. Dit op een manier die bij je past. Je team kan dankzij jouw versterkte basis nog meer het verschil maken.

 14. Verbindend communiceren

  HALLO! Praat ff normaal met me! Wie kent het niet, dat de communicatie niet lekker loopt? Maak kennis met de elementen van verbindende communicatie, pak meer regie op het gesprek en vergroot je invloed.

 15. 365 dagen in control

  Tijdens deze workshop gaan we het vooral hebben over loslaten en hoe dat leidt tot meer controle. Je leert niet alleen OMDENKEN maar ook OMDOEN vanuit bewuste keuzes. Zo maak ook jij elke dag het verschil.

 16. Fit for the future

  De wereld om ons heen verandert sneller dan je denkt. Tijdens deze workshop leer je jouw unieke reactie én die van anderen op verandering kennen en er succesvol mee omgaan.

 17. DISCover yourself

  Nieuwe kanten van jezelf leren kennen. Hoe mooi is dat? Leer in deze workshop meer over je eigen unieke gedrag, hoe je reageert op je omgeving en hoe je de beste versie van jezelf kunt worden.

 18. Tijd voor timemanagement

  Waar haal je de tijd vandaan en waaraan besteed je die het beste? Wanneer je voor jezelf bepaalt op welke zaken je invloed hebt en op welke vooral niet, dan ben je beter in staat om je tijd en energie goed te verdelen.

 19. Leidinggeven op afstand

  Als leidinggevende sta je momenteel voor de uitdaging om je team te begeleiden op een andere manier nu men niet meer zo makkelijk bij elkaar binnenwandelt. Kortom; tijd voor een top zeven voor effectief leidinggeven op afstand.

 20. Frisse start

  Om een frisse start te kunnen maken met je team, helpt stilstaan. Vanuit daar kun je weer versnellen. Jij bepaalt waar je met je zelf en/of met je team naar toe wilt bewegen het komende jaar.

 21. How to benefit from a culture shock?

  Krijg een beeld van de verschillen tussen jouw cultuur en die van anderen. Je leert met een nieuwe lens kijken en krijgt zicht op hoe een multicultureel team alles in huis heeft om een winnend team te worden.

 22. Pay it forward with feedforward

  Ben je helemaal klaar met het vragen en geven van feedback. Dat begrijpen we. Tijd om te focussen op de toekomst. Die kunnen we immers veranderen!

 23. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je er naar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 24. Deep Democracy

  Ontsluit de stem van de minderheid. Samenwerken in een team gaat niet altijd vanzelf: Herken je dat besluitvorming soms vastzit?