Medewerkers doen niet wat managers zeggen, maar wat managers doen.

Leiderschap en management

Managementtrainingen top vijf

De meest populaire programma’s voor leidinggevenden en managers.

 1. 1

  Situationeel leidinggeven

  Wil je meer eigenaarschap ontwikkelen bij je medewerkers met betrekking tot hun eigen ontwikkeling en performance? En wil je jouw leiderschap succesvol inzetten op een manier die zowel past bij jou, je medewerkers en de situatie?

 2. 2

  Secure Base Leadership

  'Secure bases' zijn die mensen, die doelen of dingen waarmee we ons op een bijzondere manier verbinden. Ze bieden ons bescherming, kracht en zijn een bron van energie. Ze dienen als ankers in ons leven.

 3. 3

  Positief leiderschap

  Niet vanuit moeten, maar vanuit willen …! Middels positief leiderschap beweging creëren.

 4. 4

  Fluent Leadership

  Als het stroomt in de organisatie, teams optimaal presteren en ieder teamlid vanuit zijn rol van betekenis is dan kun je spreken van Fluent leadership. De vorm van leiderschap die mens- én resultaatgericht is.

 5. 5

  Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

  Een praktische aanpak voor iedereen die werkt met of in groepen.

Fundamenten van leiderschap

 1. Ik, de ander en mijn organisatie

  Dat is een hele kunst. Die kunst begint bij het jezelf nog beter leren kennen.

 2. Situationeel leidinggeven

  Wil je meer eigenaarschap ontwikkelen bij je medewerkers met betrekking tot hun eigen ontwikkeling en performance? En wil je jouw leiderschap succesvol inzetten op een manier die zowel past bij jou, je medewerkers en de situatie?

Gevorderd leiderschap

 1. Vrouwelijk leiderschap

  De wereld is in beweging en vraagt om een andere vorm van leiderschap. Het gaat steeds meer om de rollen die we innemen in plaats van functies. Dit vernieuwend leiderschap doet een beroep op de leider in jou.

 2. Leidinggeven voor shopmanagers

  Als shopmanager sta je voor de uitdaging om samen met je team klantverwachtingen te overtreffen. Daarnaast wil je met een gemotiveerde club medewerkers op efficiënte wijze commerciële resultaten boeken.

 3. Fluent Leadership

  Als het stroomt in de organisatie, teams optimaal presteren en ieder teamlid vanuit zijn rol van betekenis is dan kun je spreken van Fluent leadership. De vorm van leiderschap die mens- én resultaatgericht is.

 4. Secure Base Leadership

  'Secure bases' zijn die mensen, die doelen of dingen waarmee we ons op een bijzondere manier verbinden. Ze bieden ons bescherming, kracht en zijn een bron van energie. Ze dienen als ankers in ons leven.

Senior leiderschap

 1. Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

  Een praktische aanpak voor iedereen die werkt met of in groepen.

 2. De leider als organisatieontwikkelaar

  Leiders hebben bij het richten en inrichten van de organisatie de keuze tussen een fixed mindset of een growth mindset. Zij beseffen dat het ontwikkelen van de medewerkers en de organisatie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Leiderschapscoaching

 1. Teamcoaching

  Als teamcoach ondersteun je een team in zijn ontwikkeling. Ontdek hoe toegewerkt kan worden naar een optimaal presterend team tijdens de training teamcoaching.

Verdiepingsprogramma's

Succesvol invulling geven aan de momenten van de waarheid.

 1. Hybride leidinggeven

  Leidinggevenden staan voor de uitdaging om effectieve samenwerking te faciliteren terwijl teamleden zowel vanuit huis als kantoor werken. Feedback Training & Consulting begeleidt al vele jaren organisaties bij hybride werken en leidinggeven op afstand.

 2. Training loopbaancoaching

  Wil jij als loopbaancoach aan de slag om een bijdrage te leveren aan iemands professionele ontwikkeling? Scherp je loopbaancoachvaardigheden aan en ondersteun op jouw eigen unieke manier mensen bij het maken van hun loopbaankeuzes.

 3. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je er naar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 4. Cross cultureel bewustzijn, communiceren en samenwerken

  We werken steeds vaker samen met mensen uit andere culturen. Dit zowel binnen de eigen organisatie als daarbuiten. Het omgaan met cultuurverschillen is de uitdaging waar we meer en meer voor staan.

 5. Mentortraining 'Coach de mentor'

  Als mentor adviseer en begeleid je anderen op een breed gebied. Tijdens de mentortraining staat centraal hoe je dit op een persoonlijke en professionele manier doet.

 6. Effectief delegeren

  Op de juiste wijze zaken delegeren bespaart tijd. Je benut de kwaliteiten van anderen en zorgt er bovendien voor dat jij je kunt focussen op dat waar jij de meeste waarde kunt toevoegen richting (interne) klanten, je organisatie, team of anderen.

 7. Succesvol vergaderen

  Kennen van de agendapunten en je standpunt daarin. Ervoor zorgen dat punten doelgericht behandeld én afgehandeld worden en dat allemaal binnen de afgesproken tijd. Dat is de kunst van effectief vergaderen.

 8. Succesvol coachen

  Ontdek hoe jij als coach, medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen tijdens de training coaching.

 9. Leidinggeven

  Hoe belangrijk het is om als leidinggevende met je eigen gedrag het goede voorbeeld te geven, leer je tijdens de training leidinggeven.

 10. Verzuimmanagement

  Ontdek hoe je mensen gemotiveerd aan het werk kunt houden en zo een bijdrage kunt leveren aan een lager ziekteverzuim tijdens de training Verzuimmanagement.

 11. Wervings- en selectiegesprekken voeren

  Het succes van een organisatie wordt in grote mate bepaald door de mensen die er werken. Ontdek tijdens dezetraining hoe je ervoor kunt zorgen dat je de juiste mensen selecteert: mensen die passen bij jouw organisatie.

 12. Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren

  Je wilt graag dat je medewerkers goed presteren. Door ze de juiste feedback te geven en ze op een constructieve manier te beoordelen, kun je hen daartoe stimuleren. Beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel.

 13. Omgaan met klachten

  Natuurlijk wil je klachten voorkomen. Mochten ze zich toch voordoen, dan gaat het erom dat je er op een goede wijze mee omgaat. De juiste aanpak maakt van een klacht veelal een kans. Denk daarbij aan de kans om de relatie met de klant te herstellen.

 14. Feedback geven en ontvangen

  Met alle respect... Wat er na komt is misschien wel respectvol, maar meestal ook dodelijk. Bovenstaande uitspraak geeft duidelijk weer hoe waardevol het geven van de juiste feedback aan anderen is.

 15. Training loopbaanbegeleiding

  Ontdek hoe jij als loopbaanadviseur anderen kunt begeleiden bij loopbaanvragen tijdens de training Loopbaanadviezen geven.

 16. Beïnvloeden en overtuigen

  Heb je jezelf weleens ja horen zeggen tegen iets waarover je vervolgens verbaasd was dat je ermee instemde?

 17. Belbin Teamrollen

  Jouw succes is (meestal) alleen mogelijk dankzij het uitstekend functioneren van je team. Successen boek je immers zelden alleen. Met de training Belbin Teamrollen verkrijg je inzicht in de werking van teams en in de voorwaarden voor succes.

 18. Persoonlijke effectiviteit op een manier die bij jou past

  Het uitgangspunt is dat zowel jij als anderen profijt hebben van je gedrag.

Salesmanagementprogramma's

Bouwen aan een resultaatgerichte organisatie.
 1. Salesmanagement

  Vanuit heldere ambities stuur jij als salesmanager je team aan. Tijdens de training Salesmanagement staat centraal hoe je op een effectieve, efficiënte en inspirerende wijze je commerciële doelstellingen kunt realiseren.

 2. Salesmanagement

  Vanuit heldere ambities stuur jij als salesmanager je team aan. Tijdens de training Next Step Salesmanagement staat centraal hoe je op een effectieve, efficiënte en inspirerende wijze je commerciële doelstellingen kunt realiseren.

 3. Activity management

  Activity management is gericht op het integraal sturen op resultaten, activiteiten en gedrag. Het resultaat is meer business impact waarbij proactief gedrag van medewerkers een voorname rol speelt bij het realiseren ervan.

Managen van verandering

Organisatieontwikkelingsvraagstukken professioneel leren begeleiden.
 1. Binden en boeien

  Houden van mensen. Een zin met een dubbele betekenis. Met de juiste aandacht bind je mensen langer aan je organisatie. Wat die juiste aandacht is, verschilt per individu.

Overige trainingen

 1. Netwerken in relatie tot je loopbaan

  Hoe gemakkelijk je meer rendement haalt uit netwerkbijeenkomsten leer je in de training Netwerken en verbinding.