Je ziet de wereld niet zoals die is maar zoals je zelf bent.

Persoonlijke ontwikkeling

Top drie trainingen persoonlijke ontwikkeling

 1. 1

  Timemanagement

  Hoe krijg ik die tijd en waar besteed ik die aan? Deze en andere vragen staan centraal in de training Timemanagement en werkorganisatie.

 2. 2

  Persoonlijke Effectiviteit op een manier die bij jou past

  Het uitgangspunt is dat zowel jij als anderen profijt hebben van je gedrag.

 3. 3

  Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

  Een praktische aanpak voor iedereen die werkt met of in groepen.

NLP-trainingen

 1. NLP Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 2. NLP Master Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 3. NLP business practitioner inclusief EQ meting (NVNLP erkend diploma)

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

Verdiepingsprogramma's persoonlijke ontwikkeling

 1. Nieuw in de OR

  Als vertegenwoordiger van de collega’s binnen jouw organisatie kom je op voor hun belangen. Samen met de bestuurder heb je de verantwoordelijkheid om medezeggenschap goed te laten werken.

 2. Mamma werkt

  Meer plezier in je rol als mamma én gelukkiger en succesvol zijn op je werk. Hoe je dat realiseert, staat centraal tijdens het persoonlijke leiderschapsprogramma voor werkende moeders.

 3. Herkennen van en inspelen op gedrag van anderen met DISC

  Het gedrag van anderen is de spiegel van je eigen gedrag. Het kennen van je eigen gedrag vormt dan ook de basis voor het succesvol herkennen van en inspelen op het gedrag van anderen. Dit staat centraal tijdens de gelijknamige training.

 4. Drijfveren in actie

  Onderzoek wijst uit dat de meest succesvolle mensen één eigenschap delen: zelfbewustzijn. Zo zijn zij zich meer dan gemiddeld bewust van hun eigen drijfveren en motivatie.

 5. Ontdek je talenten

  Wil je graag met nog meer plezier werken? Wil je de juiste energie krijgen van wat je doet? Heb je de wens om jouw talenten te ontdekken en je verder te ontwikkelen? En wil je jouw kwaliteiten optimaal inzetten in jouw werk?

 6. Herkennen van en inspelen op gedrag van anderen met DISC II

  Verdiep je kennis en vaardigheden met betrekking tot het herkennen van en inspelen op gedrag van anderen.

 7. Overtuigend presenteren

  Uhh, tsja, dit was eigenlijk mijn presentatie... Een goede spreker stopt, voordat zijn publiek dat verwacht. Op welk moment dat is leer je tijdens de training Overtuigend presenteren.

 8. Personal power

  Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker. (Karl Gustav Jung) Jezelf leren kennen is een ontdekkingsreis die de nodige ontspanning én inspanning vergt. Durf je te kijken naar jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen?

 9. Ik, de ander en mijn organisatie

  Dat is een hele kunst. Die kunst begint bij het jezelf nog beter leren kennen.

 10. Proactief en ondernemend gedrag

  Vernieuwend werken en blijven investeren in jezelf.

 11. Persoonlijke Effectiviteit op een manier die bij jou past

  Het uitgangspunt is dat zowel jij als anderen profijt hebben van je gedrag.

 12. Emotionele en sociale intelligentie op de werkplek

  Hoe succesvol je bent, wordt voor een belangrijk gedeelte bepaald door eigenschappen die horen bij je emotionele en sociale intelligentie. Het zijn vormen van intelligentie die goed te ontwikkelen zijn.

 13. Systemisch werken

  We kennen het allemaal. Situaties die we graag anders zouden zien, maar op de één of andere manier zitten ze muurvast. We hebben er een oordeel over of ons neergelegd bij dat het is zoals het is.

 14. Vrouwelijk leiderschap

  De wereld is in beweging en vraagt om een andere vorm van leiderschap. Het gaat steeds meer om de rollen die we innemen in plaats van functies. Dit vernieuwend leiderschap doet een beroep op de leider in jou.

 15. Transactionele Analyse/Functional Fluency

  Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelen, je impact vergroten en je prestaties optimaliseren? Neem dan deel aan het unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma Transactionele Analyse/Functional Fluency.

 16. Omgaan met verandering

  In deze tijd volgen veranderingen zich snel op en overlappen elkaar zelfs vaak. Ieder mens heeft in meer of mindere mate moeite met veranderen. Wanneer je jouw reactie op verandering in betere banen wilt leiden, is dit het programma dat bij je past.

 17. Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch werken

  Weten wat je doet en doen wat je weet. Dat is een hele kunst. Die kunst begint bij het jezelf nog beter leren kennen. Vanuit die zelfkennis kun je bepalen wat je graag anders zou willen om daar vervolgens gerichte actie op te ondernemen.

 18. Communicatieve vaardigheden

  Op een professionele manier communiceren met anderen. Hoe je dat zo goed mogelijk doet, leer je in de training Communicatieve vaardigheden.

 19. Conflicthantering

  Effectief met conflicten omgaan begint met het besef dat jouw waarheid een waarheid is en niet de waarheid.Hoe je met dit in het achterhoofd vervolgens omgaat met eenspanningsvolle situatie, leer je in de training Conflicthantering.

 20. Omgaan met verbale agressie

  Toch krijg je nogal eens te maken met (verbale) agressie en mensen die niet meer willen luisteren. Hoe ga je daar in een werksituatie mee om? Dat leer je in deze agressie-training.

 21. Creatief en innovatief denken en doen

  Hoe daag jij je eigen blikveld continu uit en hoe leidt een ruimere blik op zaken tot andere oplossingen en nieuwe kansen? Dat leer je in de training Creatief denken en doen.

 22. Design Thinking

  Door globalisering wordt het concurreren met technologie of op prijs moeilijker, hierdoor wordt design, hoe ervaart de gebruiker een dienst of product, steeds meer een concurrentiefactor.

 23. Persoonlijk leiderschap

  Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf. Het is een ontdekkingsreis die de nodige inspanning vergt. Het is ook een vaardigheid te leren hoe je eigen gedrag eruitziet, wat het effect ervan is op anderen en hoe je je eigen talenten verder kunt ontwikkelen in d

 24. Assertiviteit

  Je leert hoe je eigen gedrag eruitziet en stelt vast wat dat gedrag je oplevert, voor jezelf en bij anderen. Wil je er meer uithalen? Dit kun je doen met de belangrijke vaardigheden die je traint om je assertiviteit te vergroten.

 25. Feedback geven en ontvangen

  Vaardigheden voor het geven, vragen en ontvangen van feedback.

 26. Vergroot je werkgeluk!

  Gelukkig zijn met wie je bent en op je werk. Wie wil dat nou niet? Uit onderzoek blijkt dat je geluksgevoel kan beïnvloeden. Deze training helpt jou om gerichte actie te ondernemen waarmee je jouw werkgeluk verder vergroot.

 27. Loopbaanadviezen geven

  Ontdek hoe jij als loopbaanadviseur anderen kunt begeleiden bij loopbaanvragen tijdens de training Loopbaanadviezen geven.

 28. Vind de baan die bij jou past

  De uitdaging voor veel jonge professionals is het vinden van de baan die bij hen past. Heb jij wel eens een gevoel gehad van “Is dit het nou?” en ervaren dat verwachtingen niet werden waargemaakt?

 29. Beïnvloeden en overtuigen

  Heb je jezelf weleens ja horen zeggen tegen iets waarover je vervolgens verbaasd was dat je ermee instemde?

Trainings in English

 1. Personal Effectiveness

  In this complex and challenging world, it is difficult to focus on what is important and what will really help you to move forward.