Het doel van trainen is dat deelnemers versteld staan van hun eigen prestaties in plaats van dat ze overweldigd worden door de trainer.

Bob Pike

Train de trainer

Train de trainer/Train de coach

 1. Fluent leadership certificatietraject

  Functional Fluency Nederland is een dynamische netwerkorganisatie van inmiddels zo'n 60 (zelfstandig opererende) trainers, coaches, leidinggevenden, HR professionals en andere professionele begeleiders.

Trainingen

 1. Train de trainer

  Het geheim van het geven van boeiende en effectieve trainingen schuilt in de vaardigheid om je deelnemers zo te begeleiden dat de trainingsdoelstellingen worden gehaald.

 2. Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen)

  Maak kennis met de verschillende unieke toepassingsmogelijkheden van Systemisch werken. Leer werken met familie- en organisatieopstellingen.

 3. LEGO SERIOUS PLAY facilitator training

  LEGO SERIOUS PLAY ® is een inspirerende en impactvolle procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie.

 4. NLP Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 5. NLP Master Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 6. Transactionele Analyse/Functional Fluency

  Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelen, je impact vergroten en je prestaties optimaliseren? Neem dan deel aan het unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma Transactionele Analyse/Functional Fluency.

 7. Functional Fluency vervolgtraject voor begeleiders

  Je leert anderen ondersteunen in het zichtzelf beter leren kennen om van daaruit effectiever gedrag te ontwikkelen. Je wordt opgeleid om je te licenseren voor het internationaal erkende Functional Fluency instrument TIFF (Temple Index of Functional Fluenc

 8. Beroepsopleiding Ondernemend en Meesterlijk trainen

  Heb je altijd al de droom gehad om trainer te worden en wil je vanuit die rol graag organisaties, teams en individuen begeleiden? Wil je niet alleen vakmanschap maar ook meesterschap ontwikkelen?

 9. TMA talentenanalyse

  Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid en ben je HRM manager, P&O-, re-integratiemedewerker of coach? Schrijf je dan in voor de TMA-certificatietraining.

 10. TMA teamanalyse training

  Ben je bekend met de TMA talentenanalyse en ben je benieuwd naar de drijfveren, talenten en competenties van het team waar je mee werkt, maak dan gebruik van de TMA teamanalyse.