Het doel van trainen is dat deelnemers versteld staan van hun eigen prestaties in plaats van dat ze overweldigd worden door de trainer.

Bob Pike

Train de trainer

Train de trainer/Train de coach

Stilstaan bij je eigen trainersvaardigheden. Dat maakt je nog sterker als trainer, docent of workshopbegeleider. Het train de trainer programma kent diverse workshops en trainingen. Die zijn los van elkaar te volgen maar kennen tegelijkertijd een duidelijke samenhang. Je volgt de programma’s bij zeer ervaren trainers die weten aan te sluiten bij jouw niveau en persoonlijke ontwikkelbehoefte. Een greep uit de mogelijkheden. Train de trainer basisopleiding, train de trainer voor gevorderden, intake- en inleefgesprekken voeren, video praktijksituaties en rollenspellen begeleiden, inspelen op leervoorkeuren, cases schrijven, programma’s ontwerpen, tijdlijnen maken, werkvormen en energizers toepassen, omgaan met lastige situaties, hier-en-nu situaties signaleren en creëren. Meer weten? Informeer dan nu naar de mogelijkheden.

 1. Fluent leadership certificatietraject

  Functional Fluency Nederland is een dynamische netwerkorganisatie van inmiddels zo'n 60 (zelfstandig opererende) trainers, coaches, leidinggevenden, HR professionals en andere professionele begeleiders.

Trainingen

 1. Train de trainer

  Het geheim van het geven van boeiende en effectieve trainingen schuilt in de vaardigheid om je deelnemers zo te begeleiden dat de trainingsdoelstellingen worden gehaald.

 2. Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen)

  Maak kennis met de verschillende unieke toepassingsmogelijkheden van Systemisch werken. Leer werken met familie- en organisatieopstellingen.

 3. LEGO SERIOUS PLAY facilitator training

  LEGO SERIOUS PLAY ® is een inspirerende en impactvolle procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie.

 4. NLP Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 5. NLP Master Practitioner

  In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

 6. Transactionele Analyse/Functional Fluency

  Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelen, je impact vergroten en je prestaties optimaliseren? Neem dan deel aan het unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma Transactionele Analyse/Functional Fluency.

 7. TMA talentenanalyse

  Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid en ben je HRM manager, P&O-, re-integratiemedewerker of coach? Schrijf je dan in voor de TMA-certificatietraining.

 8. TMA teamanalyse training

  Ben je bekend met de TMA talentenanalyse en ben je benieuwd naar de drijfveren, talenten en competenties van het team waar je mee werkt, maak dan gebruik van de TMA teamanalyse.