Het doel van trainen is dat deelnemers versteld staan van hun eigen prestaties in plaats van dat ze overweldigd worden door de trainer.

Bob Pike

Train de trainer

Train de trainer/Train de coach

Stilstaan bij je eigen trainersvaardigheden. Dat maakt je nog sterker als trainer, docent of workshopbegeleider. Het train de trainer programma kent diverse workshops en trainingen. Die zijn los van elkaar te volgen maar kennen tegelijkertijd een duidelijke samenhang. Je volgt de programma’s bij zeer ervaren trainers die weten aan te sluiten bij jouw niveau en persoonlijke ontwikkelbehoefte. Een greep uit de mogelijkheden. Train de trainer basisopleiding, train de trainer voor gevorderden, intake- en inleefgesprekken voeren, video praktijksituaties en rollenspellen begeleiden, inspelen op leervoorkeuren, cases schrijven, programma’s ontwerpen, tijdlijnen maken, werkvormen en energizers toepassen, omgaan met lastige situaties, hier-en-nu situaties signaleren en creëren. Meer weten? Informeer dan nu naar de mogelijkheden.

 1. Training loopbaanbegeleiding

  Ontdek hoe jij als loopbaanadviseur anderen kunt begeleiden bij loopbaanvragen tijdens de training Loopbaanadviezen geven.

 2. Training loopbaancoaching

  Wil jij als loopbaancoach aan de slag om een bijdrage te leveren aan iemands professionele ontwikkeling? Scherp je loopbaancoachvaardigheden aan en ondersteun op jouw eigen unieke manier mensen bij het maken van hun loopbaankeuzes.

 3. DISC certificering

  Als je anderen inzichten wilt geven in hun eigen gedrag en hoe ze overkomen bij anderen, is het handig om je te laten certificeren voor het DISC gedragsanalyse instrument.

 4. Drijfveren Certificering

  Onze drijfveren bepalen wanneer je in actie komt en waarom. Wil jij bij anderen drijfveren boven water krijgen, laat je dan certificeren voor de drijfveren analyse.

 5. DISC en drijfveren certificering

  Als je anderen inzichten wilt geven in hun eigen gedrag en hoe ze overkomen bij anderen, en wil je de drijfveren van de ander boven water krijgen, dan is het handig om je te laten certificeren voor het DISC en drijfveren instrument.

 6. Fluent leadership certificatietraject

  Functional Fluency Nederland is een dynamische netwerkorganisatie van inmiddels zo'n 60 (zelfstandig opererende) trainers, coaches, leidinggevenden, HR professionals en andere professionele begeleiders.

  1. Succesvol coachen

   Ontdek hoe jij als coach, medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen tijdens de training coaching.

  2. Online training: Train de online trainer

   De training Train de online trainer is relevanter dan ooit. Laat je persoonlijk begeleiden en haal het beste uit jezelf en je deelnemers.

  3. LEGO Serious Play tweedaagse

   LEGO SERIOUS PLAY is één van de leukste manieren om met uitdagingen op individueel-, team- en organisatieniveau aan de slag te gaan.

  4. Train de trainer

   Het geheim van het geven van boeiende en effectieve trainingen schuilt in de vaardigheid om je deelnemers zo te begeleiden dat de trainingsdoelstellingen worden gehaald.

  5. NLP Practitioner (NVNLP erkend diploma)

   In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

  6. NLP Master Practitioner

   In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

  7. Transactionele Analyse/Functional Fluency

   Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelen, je impact vergroten en je prestaties optimaliseren? Neem dan deel aan het unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma Transactionele Analyse/Functional Fluency.

  8. Systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen)

   Maak kennis met de verschillende unieke toepassingsmogelijkheden van Systemisch werken. Leer werken met familie- en organisatieopstellingen.

  9. LEGO SERIOUS PLAY facilitator training

   LEGO SERIOUS PLAY ® is een inspirerende en impactvolle procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie.

  10. TMA talentenanalyse

   Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid en ben je HRM-manager, P&O-, re-integratiemedewerker of coach? Schrijf je dan in voor de TMA-certificatietraining.

  11. TMA teamanalyse training

   Ben je bekend met de TMA talentenanalyse en ben je benieuwd naar de drijfveren, talenten en competenties van het team waar je mee werkt, maak dan gebruik van de TMA teamanalyse.