Vitaliteit en verbinding

Maak van vitaliteit een prioriteit

Geef je organisatie, je team of jezelf een vitaliteitsboost. Kies uit inspirerende workshops van ongeveer anderhalf uur. Over de diverse mogelijkheden informeren we je graag.

 

 

Mentale gezondheid

Mentale gezondheid is de gezondheid van je geest. Verzorging van je geest is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Als je lekker in je hoofd zit, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress, kun je uitdagingen beter de baas en functioneer je succesvoller. Optimaal gezond mentaal word je met de volgende programma’s.

 

 1. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je ernaar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 2. 365 dagen in control

  Tijdens deze workshop gaan we het vooral hebben over loslaten en hoe dat leidt tot meer controle. Het kilknt wat asbrtact wlleihct. Tjiedns de seisse mkaen we het parkticsh. We driaaen alelen de vlogodre om.

 3. Unplug your mind

  Gedachten en overtuigingen kunnen ons vastzetten. Hoe die beperkende of blokkerende overtuigingen zijn ontstaan en hoe je er van af komt, vormt onderdeel van deze workshop.

 4. Omdenken

  Omdenken is een manier van denken en doen die van een probleem een mogelijkheid maakt. Leer kijken naar de werkelijkheid zoals die is, onderzoek wat je daarmee kan en creëer vanuit een positieve energie een nieuwe werkelijkheid.

 5. Omgaan met stress

  De vier anti-stress-S-en helpen je in ieder geval al om negatieve stress te voorkomen of om er relaxter mee om te gaan. Daarnaast ontvang je praktische tips om toe te werken naar een voor jou juiste balans.

 6. Veerkracht

  Vergroot je vermogen om om te gaan en te herstellen van stress, veranderingen en tegenslag. Kom in actie op weg naar een veerkrachtige reactie. De aanpak die je leert kennen helpt je om stap voor stap terug te keren naar de beste versie van jezelf.

 7. Timemanagement als thuiswerker

  Hoe houd je regie op je agenda? Dat is sowieso voor velen van ons al een uitdaging. Het thuiswerken maakt dat het niet gemakkelijker. Ontvang handige tips die je rust geven die je nodig hebt en je productiviteit ten goede komen.

Sociale gezondheid

Anderen ontmoeten maakt gezond. Wie regelmatig sociale contacten heeft, is over het algemeen vaker gelukkiger dan iemand met weinig sociale interacties. Onderstaande workshops zijn gericht op beter samen. Doel is om de sociale gezondheid te behouden en verder te verbeteren. Ook in deze tijd van elkaar steeds vaker alleen online ontmoeten.

 

 1. Ken je collega

  Naast tien onalledaagse vragen waarmee je je collega’s beter leert kennen, zoomen we ook in op gedrag en drijfveren van je teamgenoten om zo nog succesvoller te worden in de samenwerking.

 2. Op afstand bouwen aan high performing teams

  Hoe behoud je de verbinding als je op afstand met elkaar samenwerkt? High performing teams weten als geen ander ambitieuze doelen te realiseren door online aan effectieve relaties te bouwen en onderhouden.

 3. Online boeien en verbinden

  Of het nu gaat om inspirerend vergaderen of het verzorgen van workshops en trainingen, online is er zoveel meer mogelijk dan je denkt om verbinding en impact te maken. Ervaar diverse werkvormen die werken en leer de mogelijkheden van jouw platform.

 4. Feedback via feedforward

  Laat anderen je ondersteunen om op persoonlijk en professioneel vlak om te kunnen gaan met de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Met de feedforwardmethode vergroot je jouw effectiviteit.

 5. Nooit te druk

  Stel de juiste prioriteit en doe minder met meer tijd. Klinkt logisch toch? Maar hoe doe je dat? Hoe maak je keuzes? Hoe zorg je voor de juiste focus en vervolgens gerichte aandacht voor wat je doet? Leer hier de tools om bewust keuzes te maken.

Fysieke gezondheid

Meer bewegen, een goede nachtrust, gezond eten en stoppen met roken. Het zorgt er allemaal voor dat je lekkerder in je vel zit. Voor het werk maken van je fysieke gezondheid verwijzen we graag naar onze partners. Waar onze expertise wel voor wordt ingezet door klanten is het brengen van inspirerende, fysieke oefeningen, werkvormen en energizers in trainingen, workshops en coaching sessies.

 

 1. Wandelcoaching

  Buiten zijn is een goede manier om je hoofd leeg te maken. We gaan op stap om stil te staan bij wat is, wat kan zijn en hoe daar te komen. Laat je verrassen hoe betekenisvol dat is.

Fysieke, mentale en sociale gezondheid

 1. Boost your energy

  Ook online kun je volop energizers inzetten. Een uur lang aan de slag met praktische oefeningen met een zakelijke twist waar iedereen aan mee kan doen.

 2. Vitaal in één kwartaal

  Maak het jezelf gemakkelijker. Neem de regie en realiseer vanuit een positieve energie jouw doelen op het gebied van vitaliteit.

 3. Werk maken van werkplezier

  Welke vijf pijlers dragen bij aan werkgeluk? Bij welke pijler ligt jouw kans op verdere groei? Op naar nog meer werkplezier voor jou en je collega’s!

 4. Positief persoonlijk leiderschap

  anuit persoonlijk leiderschap zie je als geen ander wat er wel mogelijk is, hoe elk nadeel zijn voordeel heeft en hoe ongeacht de omstandigheden het beste uit jezelf, anderen en/of samenwerking valt te halen.

 5. Hybride leidinggeven

  Leidinggeven op afstand is een vaardigheid die iedere leidinggevende wil beheersen. De top tien tips voor verbindend leiderschap waarmee de vitaliteit van medewerkers en teams behouden blijft en verbetert ervaar je op een interactieve, inspirerende wijze.

 6. Personal coaching

  Is vitaliteit een prioriteit voor je? Of het nu om een zingevingscoachvraag gaat of betrekking heeft op je sociale, fysieke of mentale vitaliteit. In een één op één sessie kun je ermee aan de slag met één van de vitaliteitscoaches.

 7. Liberating structures

  Wil je op de top van je talenten werken en anderen dezelfde kans geven? Zo JA, dan zijn de werkvormen van liberating structures echt iets voor jou en je collega’s.

 8. Hybride werken

  Hoe haal je het beste uit twee werelden? Bij hybride werken combineren we de voordelen van het thuiswerken met de kracht van het elkaar treffen op kantoor.