Als je wilt leiden, moet je ook kunnen volgen.

Lao Tzu

Leiderschaps-, directie- en executive coaching

Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau weten de coaches uit het netwerk van Feedback en Foresight het verschil te maken.

In onze aanpak combineren we ziel en zakelijkheid. Omdat we er in geloven dat het kunnen leiding geven aan anderen in de eerste plaats vraagt om persoonlijk leiderschap, is voor beiden aandacht. Samen kijken we niet alleen naar wat jou nog effectiever maakt op het gebied van individu- en groepsgericht leiderschap, samenwerking, communicatie, besluitvorming, het ontwikkelen van medewerkers, delegeren, conflicthantering, plannen en organiseren, voortgangscontrole, et cetera maar ook of jouw leiderschapsstijl het gewenste resultaten oplevert. Behaal je de doelen op resultaat-, activiteiten- en gedragsniveau binnen jouw organisatie(onderdeel)?

Afhankelijk van het leiderschaps- en/of persoonlijke vraagstuk, stellen we graag een coach aan je voor. 

Investering

Het investeringsbedrag is afhankelijk van het aantal sessies dat we afspreken en de duur daarvan. Reken voor vijf coachsessies van anderhalf uur, inclusief voorbereiding door de coach en een Feedbackbericht na afloop, op ongeveer € 1.650,00. Graag maken we een maatwerkvoorstel voor je.

Schrijf je direct in