Succes is een reis, en niet een bestemming.

Online leren

De focus van onze online programma’s ligt op gedrag. Gedrag zien we namelijk als belangrijke succesfactor op zowel individueel, team- als organisatieniveau. Via het Virtual Learning Centre van Feedback Training & Consulting volg je dezelfde programma’s zoals je die individueel of in groepsverband kunt volgen op locatie. De inspirerende, interactieve werkvormen passen bij het leren op afstand.

Ook als we elkaar online ontmoeten, kun je rekenen op een persoonlijke benadering door de trainer, coach of begeleider. Wil jij ook persoonlijke en professionele groeien op een manier die bij jou past? En wil je dat plaats- en tijdonafhankelijk doen? Schrijf je dan nu in voor één van de e-learning en online programma’s. We ontmoeten je graag online.

Waarom kiezen voor …

Waarom kiezen klanten voor de e-learnings en online begeleiding van Feedback Training & Consulting?

 • De persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door individueel maatwerk.
 • De flexibiliteit met betrekking tot de manier waarop je kennismaakt met instrumenten voor assessments en metingen. Zo kun je kiezen voor eerst de persoonlijke online nabespreking van jouw uitslag en daarna het volgen van de bijbehorende e-learningmodule of andersom. 
 • De inzet van valide en betrouwbare instrumenten die in diverse talen geleverd kunnen worden en internationaal erkend zijn.
 • De keuze voor één-op-één begeleiding of deelname aan een virtuele groepssessie. (Tijdens virtuele classroom sessies nemen deelnemers die verspreid over de wereld kunnen zijn deel. We kiezen dan voor de gemeenschappelijke beheerste taal. In je eigen taal deelnemen kan ook. Op het hebben van keuzevrijheid is onze aanpak inclusief de ingezette instrumenten gericht.)
 • Het Feedz-programma. Feedz zijn micro-interventies die deel uitmaken van het virtuele programma.
 • De handige checklists die ondersteunen bij het inzetten van effectief gedrag in je dagelijkse praktijk.
 • De link naar video’s en naslagteksten zodat je je aanvullend kunt verdiepen in het onderwerp van de e-learning waarvoor je gekozen hebt.
 • De online community waaraan je kunt deelnemen na afloop van je online training, coaching of begeleiding.
 • De mogelijkheid om zelf professioneel gecertificeerd te worden om zelfstandig gebruik te maken van de instrumenten.

Het Feedz-programma

 • Feedz zijn micro-interventies die deel uitmaken van het online programma. Je ontvangt ze voorafgaand aan de online sessie ter inspiratie, om je te voorzien van de gewenste basiskennis en/of om bewustwording op gang te brengen rondom het onderwerp.
 • De Feedz bestaan bijvoorbeeld uit kennisoverdracht, korte inspirerende filmpjes, voorbereidende vragen en kleine praktische opdrachten.
 • Het volgen van het Feedz-programma wordt geadviseerd maar kent geen verplichting. De Feedz vragen maar weinig tijd om mee aan de slag te gaan en ze worden op wisselende momenten via pushberichten verstuurd naar mobile devices of e-mailadressen. Ze dragen bij aan jouw persoonlijke en professionele groei en het boeken van de beoogde resultaten.
 • De Feedz worden ook na afloop van de virtuele sessies ingezet om duurzame verbeteringen op het vlak van daar waar de ontwikkelbehoefte ligt te bewerkstelligen.

Het voorgloei- en doorgroeiprogramma dat wordt ingezet voor en na een virtuele sessie:​​​​​​​Het online Feedz-prrogramma