Zonder richting is elke weg goed.

Serious gaming

Serious gaming zet je in om verandering en groei te realiseren op individueel, team- en organisatieniveau. Ze zorgen voor spanning en realiteit waardoor het geleerde beter blijft hangen. Ben je op zoek naar een passende game tijdens een bijeenkomst of wil je een maatwerkprogramma laten ontwikkelen gekoppeld aan een concrete doelstelling? De gamedesigners van Feedback pakken het graag samen met je op.      
 1. Barnga

  Barnga is een inspirerende game waarin persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan met het effectiever leren samenwerken en/of het overbruggen van cultuurverschillen.

 2. Knallen met getallen

  Deze half uur tot een uur durende game maakt inzichtelijk hoe vaak we op de automatische piloot dingen doen.

 3. Lego Serious Play

  Aan de hand van waar het onderwerp waarop de focus van de game ligt, bouw je modellen met een specifieke selectie LEGO steentjes. Die zijn zo ontworpen dat ze inspireren om 3-D modellen te maken.

 4. Runners game

  Een goede afstemming tussen mensen, afdelingen, organisatieonderdelen of in de keten is dat wat de klant, stakeholders en iedereen die in het proces betrokken is nastreeft. De vraag is wat daarbij komt kijken? De Runners game maakt op een pakkende manier