Men gaat op reis om thuis te komen.

Lin Yutang

Personal coaching (ook online)

Geloof jij er ook in dat mensen in positieve zin kunnen veranderen? We ondersteunen je dan graag in het boeken van overwinningen op jezelf. Waar wil jij mee aan de slag?

De personal coaches van Feedback Training & Consulting zijn gespecialiseerd in specifieke coachthema's. Tijdens de coaching krijg je inzicht in hoe je ineffectief gedrag kunt doorbreken en kunt kiezen voor succesvol gedrag dat bij je persoonlijkheid past. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.                                                                                                                                                                

 1. Algemene coaching, organisaties huiscoach

  Tijdens coaching is het van belang dat de coach goed zicht heeft op de professionele en persoonlijke context van de coachee.

 2. Communicatiecoach

  Heb jij een specifieke uitdaging op communicatief gebied. De communicatiecoach weet er raad mee.

 3. Hoogbegaafdheid coaching

  Hoe vind ik aansluiting bij mijn omgeving op een manier die bij mij past? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn talenten voldoende kwijt kan in mijn werk? Vragen die mensen met hoogbegaafdheid zichzelf regelmatig stellen.

 4. Inspirerend leiderschap

  Coaching op inspirerend leiderschap biedt inzicht in wie jij bent als persoon en als professional. Het helpt je scherpstellen op wat jij nodig hebt om in de combinatie van beiden de beste versie van jezelf te zijn.

 5. Leiderschaps-, directie- en executive coaching

  Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau weten de coaches uit het netwerk van Feedback en Foresight het verschil te maken.

 6. Loopbaancoaching

  Ben jij op zoek naar de functie die echt bij je past? Met loopbaancoaching zet je de goede eerste stap.

 7. No-nonsense coaching

  In een wereld waarin het tempo en de verwachtingen hoog liggen, kun je veeleisend zijn naar jezelf. Maar hoe belangrijk is jouw mentale fitheid hierbij en hoeveel aandacht schenk je aan je persoonlijke en professionele groei? 

 8. Ontdek de kracht van kwetsbaarheid

  "Laat niet je zwakte zien", is wat velen zichzelf hebben aangeleerd. Dan wint de ander en verlies jij en heb je je zaken niet op orde, is de gedachte. Maar is deze strategie wel zo sterk en effectief als je denkt? En kost die niet te veel energie?

 9. Opruim- en werkorganisatie coaching

  In drie à vier coachsessies ondersteunt de professional organizer jou met het (her)vinden van structuur.

 10. Perfectionisme effectief managen

  Is jouw interne meetlat ook zo hoog dat je perfectionisme je niet alleen helpt maar ook blokkeert op bepaalde vlakken? Leer dan nu de oorzaak aanpakken zodat GOED jouw nieuwe PERFECT wordt.

 11. Performance coaching

  Wanneer ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en je organisatie hier adequaat op reageert, word je uitgedaagd jezelf steeds verder te ontwikkelen. In het performance coaching traject word je door een ervaren coach in stappen individueel begeleid.

 12. Personal coaching

  De personal coaches van Feedback Training & Consulting ondersteunen je graag om het beste uit jezelf te halen.

 13. Presentatiecoaching

  Wat wil je met jouw presentatie bereiken bij je publiek? Welk gevoel en welke inzichten wil je dat ze mee naar huis nemen? Wat wil je dat ze concreet gaan oppakken na jouw presentatie?

 14. Stakeholder Centered Coaching

  Stakeholder Centered Coaching staat voor een aanpak die meetbare verandering in leiderschapsgedrag oplevert.

 15. Stress en burn-out coaching

  Wil jij ook af van het zware gevoel en de boosheid en irritatie die je voelt terwijl daar niet echt een aanleiding voor is? Wil je weer goed doorslapen en volop genieten van het leven? Ga dan nu effectief aan de slag met je stress en burn-out klachten.

 16. Verlies- en rouwverwerking

  Of je nu een recent verlies te verwerken hebt of dat je iets van langer geleden een plek wilt geven, in beide gevallen is het goed om het de aandacht te geven die het verdient.