Fish can’t see the water

Barnga

Barnga is een inspirerende game waarin persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan met het effectiever leren samenwerken en/of het overbruggen van cultuurverschillen.

Hoe ga je om met veranderingen in je omgeving? Wat zie je bij andere gebeuren als de context verandert? En, nog belangrijker, hoe ga je daar succesvol mee om? Vanuit de Barnga game vind je de oplossing!

Afhankelijk van het doel waarmee de game wordt ingezet, ontstaan inzichten op het gebied van het groeien in teamvolwassenheid, het overwinnen van cross culturele verschillen, het effectiever communiceren en het komen tot gedragen besluiten. Daarnaast wordt de game ingezet om te ervaren hoe met regels wordt omgegaan, hoe je vanuit persoonlijk leiderschap je invloed kunt vergroten en/of succesvol gedrag van anderen leert herkennen en daar op leert inspelen.

Word jij ook graag meegenomen in een rollercoaster van ervaringen? Wil je in een uur tijd impact maken en een hoop lol hebben? Zoek je naar inspiratie tijdens grote events of andere bijeenkomsten? Informeer dan nu naar de passende inzet van de Barnga game. Een game geschikt voor groepen vanaf  9 tot een paar honderd personen die ook onderdeel van een al ingevuld dag of dagdeel programma kan zijn.

Via een kort train-de-game-begeleider programma kan de begeleiding door jou zelf verzorgd worden of door één van de professionals van Feedback Training & Consulting. We adviseren je er graag over.