Zoek een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.

Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar de functie die echt bij je past? Met loopbaancoaching zet je de goede eerste stap.

De uitkomsten van een loopbaancoachtraject zijn onder andere de volgende:

  • Een perfecte match tussen jouw talent en de daarbij best passende functie.
  • Het gerichter kunnen solliciteren op functies.
  • Het kunnen gaan volgen van de opleiding die in het verlengde ligt van je ambitie.

Samen met je loopbaancoach doorloop je de volgende stappen:

Stap 1: Wie ben ik?

Het loopbaan traject begint met zelfonderzoek. Je gaat aan de slag met een assessment en/of thuisopdrachten om een helder beeld te krijgen van je persoonskenmerken. Hier onderzoeken we jouw drijfveren, motivatie en wat je inspireert.

Stap 2: Wat kan ik?

De volgende stap is het onderzoeken van wat je kan, waar je goed in bent. Samen gaan we op zoek naar welke talenten en (kern) kwaliteiten jij hebt. Welke valkuilen kom jij tegen in je werk. Ook onderzoeken we wat jij nog verder zou willen ontwikkelen.

Stap 3: Wat beperkt mij?

Bijna altijd komt ook aan de orde wat jou eventueel weerhoudt en hoe je omgaat met deze beperkende gedachten of omstandigheden. We onderzoeken waar jij mogelijk nog geen volledig gebruik maakt van je potentieel. Hier onderzoeken we ook concrete (loopbaan)waarden en –normen waardoor je gaat voor de baan die ook op de langere termijn je voldoening geeft.

Stap 4: Wat wil ik?

Als laatste stap gaan we aan de slag met waar jij naar toe wilt gaan. Waar leiden die drijfveren en kwaliteiten naar toe en wat zou jij daar graag in een volgende stap mee willen doen? Hierbij onderzoeken we concrete mogelijkheden, perspectieven en waar reële kansen liggen door verschillende loopbaanprofielen te definiëren. Waar komt de focus op te liggen zowel qua branches als functies als het gaat om je toekomstige baan?

Stap 5: Afronden

We ronden af met een concreet actieplan door jouzelf opgesteld. Wat zijn de stappen op de korte termijn, middellange termijn en indien van toepassing op langere termijn.

Als ondersteuning van het traject zetten we mogelijk betrouwbare en valide assessmentinstrumenten inzet. Dit afhankelijk van wat jij nodig hebt om de baan te vinden die bij je past.

Investering

Het investeringsbedrag is afhankelijk van het aantal sessies dat we afspreken en de duur daarvan. Reken voor drie à vier sessies, inclusief voorbereiding door de coach en een Feedbackbericht na afloop, op ongeveer € 1.485,00. Graag maken we een maatwerkvoorstel voor je.

Jouw loopbaancoach

Maak een keuze uit onze loopbaancoaches. Er is er altijd een die bij jou past.