Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

Albert Einstein

Creatieve denkstijlen profiel Foursight

Verschillende kwaliteiten spelen een rol binnen de fasen van het creatieve proces. Kwaliteiten die vallen onder een viertal denkstijlen. Je leert ze alle vier kennen dankzij het werk van professor Gerard Puccio van het International Center for Studies in Creativity. Door van alle vier de stijlen (in samenwerking met collega's) gebruik te maken, breng je innovatie en teamprestaties naar een nog hoger niveau.

Persoonlijke nabespreking

Boek nu je persoonlijke nabespreking. Dat kan online, op één van onze locaties of op een door jou gekozen locatie. De investering bedraagt € 360,00. Dit bedrag is exclusief BTW inclusief digitaal beschikbaar gesteld naslagmateriaal.

Teamprofiel

Naast de mogelijkheid om een beeld te krijgen van hoe je zelf scoort op de vier denkstijlen zijn ook teamrapportages mogelijk. Hierdoor kun je beter vaststellen wat je team nodig heeft om het creatieve proces nog beter te doorlopen zodat gewenste resultaten worden geboekt.

Losse rapportages

Voor een losse individuele rapportage bedraagt de investering € 87,50. Voor een losse teamrapportage investeer je € 97,50.