De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren.

Stephen Covey

Culture Active profiel

Met het Culture Active profiel krijg je een beeld hoe je scoort op belangrijke cultuurdimensies.

Het instrument biedt je de mogelijkheid om jouw score te vergelijken met die van de mensen waar je zakelijk en prive mee te maken hebt en een andere culturele achtergrond hebben. Werk je in een cross cultureel team dan ondersteunt het teamprofiel je in het vergroten van de teameffectiviteit.

Ook een 360 graden meting is mogelijk zodat enerzijds een beeld ontstaat van hoe je jezelf ziet en anderzijds hoe anderen tegen je aankijken met betrekking tot belangrijke cultuurwaarden en gedragingen.

Grondlegger Richard Lewis heeft met zijn gedachtegoed en dit instrument vele duizenden mensen ondersteund om hun cross culturele bewustzijn en effectieve gedrag verder te vergroten. Graag ondersteunen we jou daar ook in waarbij internationaal gecertificeerde begeleiders met veel internationale ervaring jou en je team of organisatie van dienst zijn.

Persoonlijke nabespreking

Boek nu je persoonlijke nabespreking. Dat kan online, op één van onze locaties of op een door jou gekozen locatie. De investering bedraagt € 445,00. Dit bedrag is exclusief BTW inclusief digitaal beschikbaar gesteld naslagmateriaal.

Losse rapportage

Voor een losse rapportage bedraagt de investering € 135,-.

Voorbeeldrapportage

Feedback Training en Consulting is licensed partner van Culture Active Ltd.