Wie stopt met beter te worden, stopt met goed te zijn.

MBTI

De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) is een veelzijdig instrument dat individuen en teams diepgaand inzicht verschaft in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. Door begrip van de verschillen tussen persoonlijkheidstypen, kunnen groepen en individuen effectiever samenwerken, beter communiceren en conflicten verminderen. De MBTI kan zowel één-op-één als in groepen worden toegepast en heeft een breed scala aan toepassingen zoals: persoonlijke ontwikkeling en coaching, management en leiderschapsontwikkeling, teambuilding en -ontwikkeling, organisatieverandering en het verbeteren van communicatie.

Feedback Training & Consulting zet de officiële MBTI instrumenten in als onderdeel van trajecten op individueel-, team- en organisatieniveau. Informeer naar de mogelijkheden. 

Persoonlijke nabespreking

Boek nu je persoonlijke nabespreking. Dat kan online, op één van onze locaties of op een door jou gekozen locatie. De investering bedraagt € 455,00. Dit bedrag is exclusief BTW inclusief digitaal beschikbaar gesteld naslagmateriaal.

Losse rapportage

Voor een losse rapportage bedraagt de investering € 112,50.

Download de voorbeeldrapportage