Feedback laat je groeien

Profile Dynamics

Waarom doen mensen zoals ze doen? Wat drijft hen? Als we die vraag kunnen beantwoorden dan hebben we een belangrijke sleutel in handen om mensen te motiveren, ze meer voldoening te geven in hun werk, de sfeer te verbeteren en hun betekenis voor de organisatie te vergroten. Het ijsbergmodel van McClelland laat zien hoe onzichtbare drijfveren de basis vormen van onze normen en opvattingen en tot uiting komen in zichtbaar gedrag. Analyse van deze drijfveren biedt de mogelijkheid om mensen gericht te motiveren en hun inzet en prestatie te bevorderen.

Profile Dynamics® biedt inzicht in de onderliggende waardensystemen (oftewel drijfveren) die mensen hanteren en die grotendeels hun denken en gedrag bepalen. Daarmee biedt de Profile Dynamics analyse de mogelijkheid om in de praktijk gebruik te maken van de kennis van je eigen en een anders drijfveren. Kortom, het Profile Dynamics profiel vormt een sleutel tot succes om de organisatie en de mensen die er werken beter op elkaar af te stemmen, de werksfeer te verbeteren en de organisatie op een hoger plan te brengen.

Persoonlijke nabespreking

Boek nu je persoonlijke online nabebespreking. De investering is inclusief digitaal beschikbaar gestelde analyse. De investering bedraagt € 436,00. Dit bedrag is exclusief BTW inclusief digitaal beschikbaar gesteld naslagmateriaal.

Losse rapportage

Voor een losse rapportage bedraagt de investering € 185,00.

Voorbeeldrapportage