Zoek een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.

Onze loopbaancoaches

Iluska Adriaansens

Mensen in beweging krijgen. Daar ligt haar passie. Met een bedrijfskundige achtergrond, opleiding sociale psychologie en jarenlange ervaring als recruiter en senior loopbaancoach helpt Iluska de brug te maken tussen mens en organisatie en vice versa.
Noloc, CMI erkend loopbaanprofessional met 10 jaar ervaring als recruiter en meer dan 15 jaar loopbaancoachervaring voor professionals, leidinggevenden en ondernemers.
Deelnemers kiezen voor Iluska’s begeleiding als het gaat om heroriëntatie op werk, loopbaankansen formuleren vanuit je ware potentieel en de bijbehorende, actuele arbeidsmarktkansen, maar ook het aankijken van jouw eigen ontwikkeling in (persoonlijk) leiderschap en ondernemerschap. Meer over Iluska Adriaansens

Vera Andeweg

Iedereen beschikt over alle hulpbronnen die nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken.
Na 15 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie, training en coaching, onderzoekt Vera graag met haar coachees van welke hulpbronnen zij gebruik kunnen maken, waar hun kwaliteiten liggen, welke organisatie bij hen past en van welke baan zij echt gelukkig worden.
Kernwoorden die bij Vera passen zijn betrokken, spiegelend, nieuwsgierig, oprecht, praktisch en enthousiast. Ze weet door haar eigen kwetsbaarheid in te brengen, deelnemers open te stellen waardoor zij hun doelen bereiken. Meer over Vera Andeweg